Ez a nap legsokkolóbb képe

LÉGYSZÍVES OSZD MEG, CSAK EGY GOMBNYOMÁS,KÖSZÖNÖM

Újabb brutális családon belüli erőszakról számol be egy áldozat vérfagyasztó képeivel, amelyeket sebesüléseiről készített. Módszere, ami a leplezetlen valóságot mutatja be közelről, nem új, de még mindig figyelemfelkeltő.

A harminchét éves memphisi Angela Browert brutálisan összeverte exbarátja – írja NY Daily News. Május 18-án, miután Brower szakított barátjával, Walter Frank Bradley visszament a nő lakására, hogy elvigye személyes tárgyait. A találkozásból rémálom lett, Bradley úgy összeverte a nőt, hogy eltört az orra, a szeménél pedig betört a koponyacsontja. (Hasonló esetről írtunk nemrég, ott szintén egy frissen elhagyott férfi bántalmazta barátnőjét, csak az a férfi késsel szurkálta meg szerelmét.)

Nem ez volt az első eset, hogy a férfi megverte – az első után Brower megbocsájtott neki. A bántalmazott nő arcát csak plasztikai műtétekkel lehetett helyreállítani: fémlemezeket ültettek beszakadt szemgödrei alá.

6277004_ba186ab5f2d1b085210931e625f085d5_wm

Az eset azért kapott óriási nyilvánosságot, mert Brower a Facebook-oldalán dokumentálja a gyógyulási folyamatot. Célja, hogy megdöbbentő képeivel felhívja a figyelmet a családon belüli erőszak súlyosságára. A fotókat erős szövegekkel egészíti ki, sebes arca mellett azt kérdezi, „szerelemnek tűnik ez BÁRKINEK IS?!”.

Legfrissebb képén már egész jól néz ki, a szemgödrein látni még egy kis lila színt, de egyébként szinte teljesen rendbe jött az arca. Hogy finanszírozni tudja műtétjeit, online adománygyűjtést indított, aminek segítségével már csaknem 11 ezer dollárhoz (ez körülbelül 2,5 millió forint) sikerült összeszednie.

Forrás:velvet.hu