Időskori Biztosítás

Gondoskodás egy életen át, és utána is !

A családról való gondoskodás, a gyermekek felnevelése és az anyagi biztonság megteremtése mögött egy egész élet munkája áll. A nyugdíjas korhoz közeledve talán már felmerült Önben a kérdés, miként tudná elkerülni azt, hogy szeretteit végső kiadásokkal terhelje.

Ebben az esetben célszerű egy életbiztosítás vásárlása, ám a kor előrehaladtával jelentkezhetnek egészségügyi problémák, amelyek megakadályozhatják a biztosítás megkötését. Erre a helyzetre nyújt megoldást Önnek a Maraton biztosítás.

Egészségügyi Elbírálás Nélkül Megköthető Életbiztosítás Garantált Kifizetési Szolgáltatással !!!

Az időskori  életbiztosításunk egyszerű és biztonságos megoldást jelent a végső költségek fedezésére, legyen szó temetésről vagy öröklési illetékről.

Garantált kibocsátású a, melyhez nem szükséges egészségügyi vizsgálat és nyilatkozat, azaz biztosan elérhető az Ön számára.

  • 49 és 71 év közötti személyekre köthető

    Ideális azoknak, akik koruk vagy egészségi állapotuk miatt már csak magas díjjal vagy egyáltalán nem tudnak életbiztosítást kötni.

  • Alacsony költségek

    Akár napi egy kávé árának megfelelő díj mellett is köthető, melynek segítségével Ön élete végéig életbiztosítási védelemben részesül.

  • Kamatadó-, EHO- és öröklési illeték-mentes

    Az életbiztosítás szolgáltatása adó- és illetékmentes, nem része a hagyatéki eljárásnak, és kifizetése gyors a megnevezett kedvezményezett részére.

 

Temetkezési , Kegyeleti Biztosítás.

A biztosított életkora                            Biztosítási összeg

 

50 Éves Korban  Havidíj           6208 Ft                  1.000.000 Ft

60 Éves Korban  Havidíj           6825 Ft                  1.000.000 Ft 

70 Éves Korban  Havidíj         14.247 Ft                  1.000.000 Ft

50 Éves Korban  Havidíj           4656 Ft                      750.000 Ft

60 Éves Korban  Havidíj            5119 Ft                      750.000 Ft

70 Éves Korban  Havidíj        10.685 Ft                      750.000 Ft

tájékoztató jelleggel !

Amennyiben hozzátartozóinak nehézséget okozna a temetés költségeinek és az örökösödési illeték összegének előteremtése, akkor ez az életbiztosítás a megfelelő segítség számukra.

gyertya_0_1_0