Balesetbiztosítás

A balesetek mindig váratlanul érkeznek, és azok következményei súlyos anyagi terheket rónak az érintettekre. A balesetek során bekövetkező sérülések kezelése, rehabilitációja, esetleges kórházi kezelés, munkaképtelenség vagy rokkantság esetén az életmód megváltoztatása nagy anyagi terheket jelenthetnek az érintett személynek és a családjának is.

A balesetbiztosítás segítségével az érintettek anyagi biztonságban tudhatják magukat, mert a biztosító téríti a balesetből eredő költségeket, így az érintettnek nem kell a családi kasszából fizetni az orvosi kezelésekért, gyógyszerekért, kórházi tartózkodásért vagy munkaképtelenség miatti jövedelemkiesésért.
Emellett a balesetbiztosításnak az is fontos előnye, hogy a biztosítási díjak viszonylag alacsonyak, így az érintettek nem jelentős anyagi áldozatokat kell vállaljanak a biztonságuk érdekében. Összességében a balesetbiztosítás egy fontos védelmi forma az életünkben, amely biztonságot nyújt a váratlan balesetek következményeinek enyhítéséhez.

Személyesen vagy Online /MS Teams/ Állunk Rendelkezésére

MI TÖRTÉNIK
MIUTÁN LEADTAD AZ ÉRDEKLŐDÉSED?
Szakértő kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.
TELJESKÖRŰ TÁJÉKOZTATÁS
Összehasonlítjuk Neked személyre szabottan az elérhető legjobb megoldásokat
bármely témakörben, az általad fontosnak tartott elvárások 
és szempontok szerint.
Nálunk nincsenek apróbetűs részek, az előnyöket 
és hátrányokat is meg fogod ismerni.

  Név (kötelező)

  Miben tudunk segíteni

  Biztosított életkora / Születési Év

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Irányítószám

  Üzenet

  Hol találtál rám ?

  Adatvédelmi tájékoztatót olvastam és elfogadom /az elet-biztositas.hu oldal kezelője semmilyen marketing levelet nem küld/